ГОЛОВНА ПРО НАС СТАТУТ УМОВИ ЧЛЕНСТВА СТРУКТУРА СПКУ СЕРТИФІКАЦІЯ ПАРТНЕРИ МАПА САЙТУ

Форум CFE 2014 "Політика, спрямована на стале податкове майбутнє", 27 березня 2014, Брюсель

Дата: 27 березня 2014

Місце проведення:

Представництво Саксонія- Ангальт, Boulevard Saint - Michel 80 , B- 1040 Брюссель

Оскільки Європа бореться з ухиленням від сплати податків і мінімізацією податкових витрат, прийшов час поставити крапку в обвинуваченні мультинаціональних корпорацій і фінансових ринків і почати рухатися вперед з чітким планом щодо вирішення проблеми на рівні ЄС та глобальному рівні.
Дуже важливо сформулювати правильні питання, щоб закрити існуючі прогалини , невідповідності і лазівки в податкових системах ЄС і знайти альтернативні джерела доходу.
При цьому ЄС має рівнятися на інших ключових гравців, щоб зберегти свою конкурентоспроможність у сфері оподаткування.
Звертаючись до плану дій BEPS (Розмивання податкової бази і переміщення прибутку) ОЕСР і пропозицією ЄС з податку на фінансові операції, Форум CFE 2014 розгляув два питання, які мають сильний вплив на міністерства фінансів і, перш за все, на бізнес.

Чосова Клавдія Павлівна - <i>віце–президент СПКУ</i>
Чосова Клавдія Павлівна - віце–президент СПКУ

Перші три секції даної конференції, об'єднані назвою «Розмивання податкової бази і переміщення прибутку (BEPS ): кращі політики в контексті ЄС спрогнозували, на що будуть схожі податкові системи ЄС у найближчому майбутньому після завершення проекту ОЕСР BEPS . Чи буде BEPS ставити під сумнів фундаментальні принципи оподаткування в ЄС? Які неминучі наслідки чекають компанії в ЄС і за його межами з погляду конкурентоспроможності, відповідності та відповідальності? Спікери з Європейської комісії, представники бізнесу та науки обговорили ці питання з аудиторією.

Остання секція була пов'язана з податком ЄС на фінансові операції. Спікери з Європейської комісії та з двох країн, які не підтримали пропозицію, обговорили можливості та очікування від розглянутого податку. Крім того, остання секція представила оновлену інформацію про останні зміни в політиці ПДВ.

Від Спілки податкових консультантів України у Форумі взяла участь Клавдія Павлівна Чосова, віце-президент СПКУ.

 
© 2006 Спілка податкових консультантів України
контакти
ООО "С-Дизайн" Разработка сайта
ООО "С-Дизайн"