ГОЛОВНА ПРО НАС СТАТУТ УМОВИ ЧЛЕНСТВА СТРУКТУРА СПКУ СЕРТИФІКАЦІЯ ПАРТНЕРИ МАПА САЙТУ

Форум CFE 2015 «Податкові адміністрації і управлeния податковими ризиками у світі поcле проекту BEPS», 26 березня 2015, Брюсель

26 березня 2015 р Брюсселі, в представництві Землі Саксонія-Ангальт в Європейський союз відбувся форум СFE2015 - «Податкові адміністрації і управлeния податковими ризиками в світі поcле проекту BEPS»

У міру завершення проекту BEPS важливо, щоб компанії, податкові консультанти і податкові органи були поінформовані про наслідки прийняття нових міжнародних правил, які грунтуються на прозорості, багатосторонній співпраці та обміні інформацією. Очікується збільшення ступеня контролю операцій в цілому з боку податкових адміністрацій. Це «новий світ», який нас всіх чекає.

Такі поняття, як «дух закону», «економічний сенс» і «блага» виходять на передній план. При податковому плануванні і структуруванні бізнесу компаніям доведеться враховувати більшу кількість змінних і різноманітний набір ризиків. ЄС повністю підтримує проект BEPS і працює паралельно над власною програмою, спрямованою проти податкового шахрайства і несплати податків.

На форумі CFE2015 було підкреслено, що необхідно забезпечити тісну координацію між Європейським Союзом і ОЕСР, щоб рішення ОЕСР не перешкоджали здійсненню основних свобод в рамках Євросоюзу і щоб законодавчі зміни, висунуті ЄС не пошкодили конкурентоспроможності європейських підприємств.

На Форумі були розглянуті вирішення нагальних питань за прямими і непрямими податками, що допоможе компаніям і податковим консультантам підготуватися до майбутнього.

З програмою форуму та презентаціями спікерів Ви можете ознайомитися за посиланням: http://www.cfe-eutax.org/node/4089.

 
© 2006 Спілка податкових консультантів України
контакти
ООО "С-Дизайн" Разработка сайта
ООО "С-Дизайн"